[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” flex_column_spacing=”0px” type=”flex”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” align_self=”flex-start” first=”true” last=”true” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text fusion_font_variant_text_font=””][fusion_dropcap color=”” boxed=”yes” boxed_radius=”50%” class=”” id=””]P[/fusion_dropcap]

eterselie, oesterzwammen, kombucha, slamix, Japanse mosterdsla (mizuna) of broccoli microgroente; dit is een willekeurige greep uit onze reeks producten die we b(r)ouwen. Eigenlijk groeien en verkopen we alleen wat wij zelf ook het liefste eten, of drinken. En dan van de best en puurste kwaliteit. Lokaler dan dit kan bijna niet, tenzij je je eigen moestuin hebt natuurlijk… Alles wordt geproduceerd op het oude Campina terrein aan de Kanaaldijk Zuid in Eindhoven. Met zorg en liefde voor elkaar, voor ons eigen lichaam en dat van jou.

We groeien met name groene groentes, zoals verschillende slasoorten, boerenkool en bleekselderij, omdat deze tjokvol fantastische vitamines zijn. Groene groentes zijn volgens ons de helers onder de groenten, en steeds meer onderzoek bewijst dat ook. Doe je een cerely cleanse? Neem onze bleekselderij; want hoewel we er geen naam aan mogen geven, is het absoluut geproduceerd zonder enige bestrijdingsmiddelen of toevoegingen aan het al perfecte circulaire proces. Onze vissen voeden het water, en dat water moet superschoon blijven om diezelfde vissen gezond te houden. Dus geen prutjes in onze groentes.

Een nieuwe jonge toevoeging aan het assortiment zijn microgreens, of microgroenten in het Nederlands. Hele jonge plantjes die barsten van de voedingsstoffen, en in 1 hap je lichaam in gaan. Ze zijn mooi om te zien en leuken elk gerecht op, smaken heerlijk knapperig en zelfs wat kruidig, en zijn gewoon super vrolijke wezentjes. En over wezentjes gesproken; dit brengt ons ook bij een andere nieuwe jonge toevoeging aan ons gezondheids assortiment, namelijk kombucha. Voor degenen die hier nog nooit van gehoord hebben; kombucha is een gefermenteerde thee, waarbij een ‘scoby’ (een cultuur) suikerthee omzet in aminozuren en op die manier een enorm gezond drankje wordt voor je darmen. Het heeft veel gezondheidsvoordelen en is al lang opgepikt door een groter wordende groep mensen die bezig is met gezondheid. Voor onszelf is het, gecombineerd met bruisend bronwater, een fris drankje geworden dat toevallig ook nog eens gezond is.

Zoals je tussen de regels door misschien leest, zijn wij enorm trots op ons assortiment aan (micro)groenten, kruiden, paddenstoelen en andere gezonde producten. Daar komt nog bij dat we geloven en vinden dat elk plantje belangrijk is, net als elk persoon die bij ons werkt of van ons afneemt. Er is ook uit onderzoek al gebleken dat de intentie en ‘energie’ die we in voedsel stoppen, wezenlijk de structuur van onze voeding beinvloedt. Wij zijn ons daarvan bewust, en werken daarom met een positieve intentie en energie in onze Aquaponic Farm. ‘Liefde’ staat niet op de ingrediëntenlijst, maar zit er stiekem wel in verwerkt!

Liefs,

Team Phood Farm[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]