Phood Farm Tours

Wordt meegenomen door onze Aquaponic- en Community farm tijdens onze interactieve tour. Samen stap voor stap leer je alle ins en outs van duurzaam groenten verbouwen – ‘the Phood way’.

Tour du Boer!

Tijdens onze tours krijg je een interactieve presentatie leer je alle ins en outs van aquaponic farming en/of community farming volgens permacultuur principes. Je waant je 1.5u lang in de wondere wereld van regeneratieve stadslandbouw en proeft groenten zoals ze écht zijn. Zo zie je alle processen van microgreen-, aquaponic-, aeroponic- en fungi- farming. Je proeft kombucha, ‘straight from the bottle’, wildpluk je weg door de tuin en kan even knuffelen met de biggen. Daarnaast kun je natuurlijk al je vragen stellen en beantwoord krijgen van de founders, farmers en aanwezige experts.
Tours Aanbod.

Є10,- vanaf 8 personen

Deze tour geeft jonge generaties de kans om de impact van stadslandbouw te ontdekken in onze binnen en buiten farms in Eindhoven. Ze duren 1.5u met een dag en tijdslot naar keuze, 8 tot 25 personen. Optioneel is er lunch of diner bij te boeken bij een van onze partner-chefs.

Є15,- vanaf 8 personen

Dit bezoek is ontworpen voor bedrijven. Een perfecte duurzame en leerzame activiteit voor een teambuilding! Met uitgebreide uitleg over onze filosofie en technieken. Dag en tijdslot naar keuze, 8 tot 25 personen. Optioneel is er lunch of diner bij te boeken bij een van onze partner-chefs.

Є7.5,- van 10 kinderen (begeleiding mag gratis mee)

Welkom in de opgroei tuin, waar we samen een paar uurtjes in de tuin doorbrengen. Iedere tour heeft een ander thema, passend bij het seizoen. Zo gaan we samen zaaien, spelen, oogsten en proeven én filosoferen we over wat de natuur ons te leren heeft. Dag en tijdslot naar keuze, 10 tot 25 kids.

Є15,- vanaf 8 personen

Je ontdekt alles over de Phood Way of Farming! De tour duurt anderhalf uur, met informatie over de geschiedenis en toekomst van de locatie en het project, de buitentuin en de aquaponic farm. Dag en tijdslot naar keuze, 8 tot 25 personen. Optioneel is er lunch of diner bij te boeken bij een van onze partner-chefs.

Vraag tour aan.