Phood Farm Tours

Laat je meenemen door onze Aquaponic- en Community Farm tijdens onze interactieve tours en dagprogramma. Samen leer je stap voor stap alle ins en outs van de impact die duurzaam groenten verbouwen heeft, midden in de stad – op ‘the Phood way’.

Tours met impact!

Tijdens onze tours krijg je een interactieve presentatie en leer je alle ins en outs van Aquaponic en/of Community Farming. Je waant je 1.5u lang in de wondere wereld van regeneratieve stadslandbouw, voel je de impact die het heeft op jou en je omgeving en je proeft groenten zoals ze écht zijn. Zo zie je alle processen van microgreen-, aquaponic-, permacultuur- en fungi- farming. Je proeft kombucha, ‘straight from the bottle’, wildpluk je weg door de tuin of boekt aansluitend een farm-to-table lunch. Daarnaast kun je natuurlijk al je vragen stellen en beantwoord krijgen van de founders, farmers en aanwezige experts.
Tours Aanbod.

Є10,- vanaf 12 personen

Deze tour geeft jonge generaties de kans om de impact van stadslandbouw te ontdekken in onze binnen en buiten farms in Eindhoven. Ze duren 1.5u met een dag en tijdslot naar keuze, 12 tot 25 personen. Optioneel is er lunch bij te boeken bij onze Phood Farm Kitchen. We bieden ook volledige dagprogramma’s en workshops. Neem gerust contact op voor meer informatie en ontvang onze brochure! 

Є20,- vanaf 8 personen

Dit bezoek is ontworpen voor bedrijven. Een perfecte duurzame en leerzame activiteit voor teambuilding! Met uitgebreide uitleg en brainstorms over onze filosofie, technieken en ‘groen ondernemen’. Dag en tijdslot naar keuze, 8 tot 25 personen. Optioneel is er lunch  en vergaderruimte bij te boeken bij onze Phood Farm Kitchen. We bieden ook volledige dagprogramma’s en workshops. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Є10,- van 12 kinderen (begeleiding mag gratis mee)

Welkom in de opgroei tuin, waar we samen een paar uurtjes in de tuin doorbrengen. Iedere tour heeft een ander thema, passend bij het seizoen. Zo gaan we samen zaaien, spelen, oogsten en proeven én filosoferen we over wat de natuur ons te leren heeft. Dag en tijdslot naar keuze, 12 tot 25 kids.

Є20,- vanaf 8 personen

Je ontdekt alles over de Phood Way of Farming! De tour duurt anderhalf uur, met informatie over de geschiedenis en toekomst van de locatie en het project, de buitentuin en de aquaponic farm. Dag en tijdslot naar keuze, 8 tot 25 personen. Kinderen tot 12 jaar ’touren mee’ tegen een gereduceerd tarief. Optioneel is er lunch bij te boeken bij onze Phood Farm Kitchen.

Vraag tour aan.