Dagverse en lang houdbare ecologische groente, snel en vers geleverd

We leveren hyper lokaal in Eindhoven op de dag van bestelling, vaak binnen een paar uurtjes. Bestel je voor 12 uur ‘s middags dan weet je zeker dat jouw bestelling die dag binnen is. Aquaponic groente zijn veerkrachtiger en hebben dus een langere houdbaarheid. Duurzaam geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hieronder een aantal uitgelichte producten die bij veel bedrijven in de smaak vallen. Registreer voor onze B2B portal voor bedrijfsmatige prijzen.

Phood Farm Sla close up 2

Producten van Phood farm

Gezond, ecologisch, vers en lokaal geproduceerd. We streven naar 100% duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid in alles wat we doen!

Onze passie is het hyperlokaal en efficient produceren van onbewerkte groenten, kruiden, kiemen, paddestoelen en ecologische producten, die zo lang mogelijk vers blijven en hun voedingswaarde optimaal behouden.

Naast het groeien van gezond eten, geloven we in het groeien van mensen. ‘Soul gardening’ noemen we dat. We bieden een positieve werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo dragen we 360 graden bij aan een positieve wereld.

Bekijk alle producten
Registreer voor de B2B portal

Welkom deal & de spotlight!

Om je welkom te heten geven we je 20% korting op je eerste bestelling in onze shop. Omdat we dat leuk vinden en iedereen een mooie deal gunnen! Bekijk ook de spotlight.

20% korting op je eerste bestelling.

Je ontvangt de kortingscode in je email box na aanmelding voor de nieuwsbrief. Klik om je aan te melden.

Microgroente.
Tjokvol nutrienten

Een handjevol van deze groene helden staat gelijk een kilo’s van de volwassen soort. Hoe dat werkt? lees meer op de product pagina’s.

20% korting op je eerste bestelling…

… en het laatste nieuws, krijg je via onze nieuwsbrief. Meld je nu aan!

Don't miss out!
Invalid email address

Er is meer

Bekijk de info voor consumenten of boek een zakelijke rondleiding door Phood Farm, eventueel met lunch & meeting mogelijkheden.

Phood Farm Rondleiding.

Info voor consumenten.

Openingstijden

Phood Farm Shop in Eindhoven:

Maandag – Vrijdag
7:30 – 17:00

Online Phood Farm shop:
24/7