Stage lopen

Heb jij altijd al impact willen maken op een manier die nog generaties door zal echoën? Ben je op zoek naar manieren om te leren, te groeien of om bij te dragen aan een groter en groener geheel? Of na het lezen van onze missie sta je te popelen om mee te doen? We hebben verschillende manieren waarop je onze ‘fa(r)mily’ kunt versterken; als stagiair, community farmer of community shopper, corporate sponsor of via een van onze zorg- of groeiplekken!

Kom stage lopen bij Phood Farm

Samen leren, samen groeien. Bij Phood Farm zijn we allemaal studenten van het leven en bieden we op verschillende manieren mogelijkheden om je onder te dompelen in de wereld van duurzame stadslandbouw met een bijzonder hart voor de zorg. Je kunt bij ons stage lopen op verschillende gebieden.

Stages bij Phood Farm

Stage vacatures

Naast onderstaande onderwerpen en opleidingen moedigen we iedere student aan om ook contact op te nemen als je zelf een leuk en passend idee hebt voor een stage bij ons. We gaan dan graag samen met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Opzetten permacultuur moestuinen en voedselbos, onderhoud en aansturen van uiteenlopende deelnemers hierin (community farmers, jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt, vrijwilligers).

Vergroten sociale impact van Phood Farm dmv verbeteren werkprocessen, sociale kaart Eindhoven en omgeving maken en bereiken, organiseren events voor externe relaties.

Opzetten en onderhouden social media van Phood Farm, in kaart brengen doelgroepen en maken plan van aanpak om hen consistent te bereiken.

Begeven onder onze klanten ‘community farmers’ en ‘community shoppers’ om wensen en behoeftes van deze groeiende klantengroepen te monitoren. Opzetten en onderhouden communicatie systemen om hen zo goed mogelijk te bereiken.

Naast bovenstaande onderwerpen en opleidingen moedigen we iedere student aan om ook contact op te nemen als je zelf een leuk en passend idee hebt voor een stage bij ons. We gaan dan graag samen met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Wij zijn erkend leerbedrijf en hebben eerder stagiaires ontvangen van verscheidene opleidingen van Yuverta, HAS en Fontys, maar staan altijd open vo‹ nieuwe inspirerende samenwerkingen.

Wil jij op een andere manier bijdragen of ben je op zoek naar een plek om jouw talenten in te zetten of samen te werken?

Stuur ons vrijblijvend een berichtje. Hier staan we altijd open voor, en zijn we soms zelfs op zoek naar: Werknemers, Deelnemers (met zorgvraag), Stagiaires, Zelfstandigen (zonder personeel),Partners, Scholen, Donateurs & Investeerders. Wie weet zitten we net op je te wachten!