Neem contact op

We staan volledig voor je klaar om je te helpen met welke vraag dan ook!

Bezoek

Stichting Phood Farm
Hugo van der Goeslaan 2-01
5613 LG Eindhoven
Noord-Brabant, Nederland

Bel

+31641121765 (Algemeen)
+31633827833 (Zorg & stage) 
+31625163266 (Tours)
+31615400775 (Community Farm)

Laat een bericht achter

Contact ons via social media

Onze Community Farm ligt 1.5 kilometer van onze Aquaponic Farm op de Caai, aan de Rielsedijk in Eindhoven.

Veelgestelde vragen.

Super leuk dat je je aan wilt melden! Je kunt je hieronder aanmelden.

Community Farmer Abonnement: https://member.phoodfarm.org/community-farmer-abonnement/

Community Shopper Abonnement: https://member.phoodfarm.org/community-shopper-abonnement/

Zeker! We verkopen proefboxen, dit zijn eenmalige boxen. Je kunt hierin kiezen of je een paar uurtjes meehelpt en meeleert op het land, Dan krijg je ook korting ons je box. Of je kunt een losse box bestellen.

Farmer proefbox: https://member.phoodfarm.org/farmer-proefbox/

Shopper proefbox: https://member.phoodfarm.org/shopper-proefbox/

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je je aanmelden voor een van onze abonnementen. 

Community Farmer Abonnement: https://member.phoodfarm.org/community-farmer-abonnement/

Community Shopper Abonnement: https://member.phoodfarm.org/community-shopper-abonnement/

Wij bezorgen met onze elektrische Biro in een straal van 4km rondom de farms. Dit kun je gemakkelijk selecteren bij je bestelling voor €2,99 per bezorging. 

Waar zullen we beginnen……

1. We combineren technologie met eeuwenoude principes!

Onze groentebox is uniek omdat we gebruik maken van zowel aquaponic-farming (binnen) als permacultuur-farming (buiten op het land) en ’the best of both worlds’ combineren we 12 maanden per jaar in een unieke, wisselende box. Zo houden we de voedingswaarde in ieder seizoen optimaal en bieden we zo veel mogelijk variatie die vaak niet in de winkel te verkrijgen is.

Je krijg in je box vanuit de aquaponic farm: microgroenten, sla en paddestoelen. En van het land wekelijks variërende ‘better than organic’ producten. Volledig pesticide vrij en regeneratief gegroeid. Het is duurzaam, gezond én dagvers.

2. Eindeloze inspiratie vanuit onze keuken!

Iedere maand ontvang je recepten van Phood Kitchen die bij de oogst van de maand passen. 

Daarnaast kun je in je box producten verwachten als: kombucha, bouillons, ingemaakte groenten, zuurkool, kimchi, pesto’s of sauzen. Afhankelijk per seizoen en productie-overschot.

3. Je leert en inspireert mee op ons community platform.

Een andere bijkomstigheid is dat we een online community platform hebben (voor abonnementhouders), waarop we allerlei tips delen over de tuin, extra recepten, en samen leren over regeneratief groente groeien, onszelf groeien en gezonde recepten maken. 

4. Je draagt bij aan een socialere wereld!

In onze aquaponic farm werken we met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier reïntegreren we samen, en groeien we iedereen op een persoonlijke en rustige manier. Deze geweldige jongeren bereiden samen met de community farmers de boxen voor en zorgen voor de plantjes. Zaadje voor zaadje groeien we samen naar een mooiere, inclusievere maatschappij. 

De Aquaponic Farm is niet open voor reguliere bezoekers. Bezoeken kunnen alleen plaatsvinden op afspraak of tijdens rondleidingen. Daarnaast is het mogelijk om Farmbox-producten op te halen. Als je geïnteresseerd bent in een bezoek aan de Community Farm op Rielse, kun je deelnemen aan een “meeboer dag” waarbij je een “farmer proefbox” ontvangt.

We werken niet regulier met vrijwilligers, maar we hebben wel mogelijkheden voor betrokkenheid. Om de mogelijkheden hiervoor te bekijken, kun je contact opnemen met Liza Disselhorst via [email protected]. We werken voornamelijk met community farmers en mensen met een zorgbehoefte, dus er kunnen andere manieren zijn waarop je kunt bijdragen aan ons project. Neem gerust contact op voor meer informatie.

We hebben op dit moment geen vacatures openstaan, maar dat betekent niet dat we niet geïnteresseerd zijn! We moedigen je aan om vrijblijvend een e-mail te sturen naar [email protected] met een kennismaking en je motivatie. Liza zal graag bekijken wat ze voor je kan doen. Wie weet wat de toekomst brengt! We kijken uit naar je bericht.

Geweldig! Voor stageaanvragen kun je contact opnemen via onze Fa(r)mily-pagina op [email protected]. Liza behandelt alle aanvragen en kijkt altijd naar de mogelijkheden die we kunnen bieden. Voel je vrij om een vrijblijvende e-mail te sturen om jezelf kort voor te stellen en je motivatie te delen. We kijken ernaar uit om kennis te maken!

Dat klinkt interessant en we staan zeker open voor interviews! Vanwege het grote aantal aanvragen en beperkte tijd vragen we een vergoeding van €15 per kwartier. Geen zorgen, we maken het makkelijk voor je! Het interview kan online worden ingepland of je kunt langskomen op unieke gezellige locatie. Laten we er een boeiend gesprek van maken! Stuur gerust een e-mail naar: [email protected] met je aanvraag dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Wat geweldig! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Je kunt je eenvoudig aanmelden via member.phoodfarm.org/registration, waar je een overzicht zult vinden van onze abonnementen en opties die bij jou passen. Als je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder! We zien je binnenkort graag op het land!

Bij ons geloven we dat liefde door de maag gaat, en we delen graag hoe je met onze prachtige producten een geweldige maaltijd kunt bereiden. Houd er echter rekening mee dat dit niet standaard is inbegrepen bij de tour. We werken niet met een vast menu, maar we kunnen samenwerken met partnerchefs (als Phood Kitchen of Chef Erling) of gezonde cateraars. Eén ding is zeker: bij ons geniet je direct van verse en gezonde gerechten, rechtstreeks van het land!

In de zomer, bij mooi weer, kunnen we heerlijk picknicken op het land. Je mag dit ook zelf meenemen. Als het weer niet meewerkt, kunnen we altijd terecht in onze gezellige kantine voor een hapje.

We kunnen altijd kijken naar de mogelijkheden die aansluiten bij jullie wensen en budget. Laten we samen ontdekken hoe we jouw ervaring bij ons onvergetelijk kunnen maken!

Op onze tourpagina kun je het contact formulier invullen en dan komen wij binnen 1 werkdag bij jou terug.

Wow, hartelijk dank! Bij Phood Farm geloven we sterk in wederzijdse ondersteuning, en er zijn verschillende leuke manieren waarop je kunt bijdragen. Je kunt bijvoorbeeld een groentebox van ons afnemen als farmer of shopper. Of misschien wil je graag een unieke rondleiding boeken om onze boerderij te ontdekken. En als je geïnteresseerd bent in donatiemogelijkheden, dan staan we daar zeker voor open!

Wil je graag een donatie doen? Geweldig! Stuur vrijblijvend een e-mail naar [email protected] en we vertellen je graag meer. Samen maken we een verschil! Bedankt voor je steun!

Geweldig om te horen dat je enthousiast bent! Momenteel zijn we gevestigd in Eindhoven, maar we hebben groot nieuws! Binnen 2 jaar breiden we uit naar een schitterende nieuwe locatie op de Caai, waar we een permanente thuisbasis zullen hebben. Blijf op de hoogte, want er staat veel moois te gebeuren!

We staan altijd open voor gesprekken, ideeën en suggesties voor nieuwe potentiële locaties in jouw buurt of stad. Dus als je een briljant idee hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. Laten we een gesprek inplannen en samen de mogelijkheden verkennen! We kijken ernaar uit om van je te horen, want iedere buurt verdient een Phood Farm!