[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” type=”flex”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” align_self=”flex-start” first=”true” last=”true” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text][fusion_dropcap color=”” boxed=”yes” boxed_radius=”50%” class=”” id=””]W[/fusion_dropcap]ij zijn Tim, Sabine, Robin en Liza, en samen met onze operations manager Ward verzorgen wij de dagelijkse leiding voor én achter de schermen van Phood Farm. Wat ons samen heeft gebracht is een missie, die zich de afgelopen jaren langzaam heeft ontwikkeld en nu rijp is om naar buiten te treden. Zoals Phood Farm zich heeft ontwikkeld van ‘zaadje’, tot zaailing, tot jong plantje en straks tot een prachtige boom vol vruchten, zo groeit in onze visie alles en iedereen.

Zo ook ieder mens, inclusief onszelf en iedereen die bij ons binnen komt open. Met een gedeelde passie en achtergrond in de kunst van zelf heling d.m.v. Tai Chi, en een wens om deze aarde een stukje gezonder te maken, brengen wij in onze optiek iets nieuws de wereld in. Ja, we zijn een zorgboerderij, en een opleidingsinstituut, een stadsboerderij, een innovatief landbouwbedrijf, en misschien nog wel meer. We houden van vernieuwing met een focus op gezondheid op alle vlakken; van ons hart, lichaam, hoofd én geest.

Bij Phood Farm werken mensen met allerlei achtergronden, uitdagingen en kwaliteiten. Iedereen is belangrijk voor ons, en we doen ons best om voor iedereen een passend plekje te creeeren. Waar je je prettig voelt, je kunt ontwikkelen als je dat wilt, of juist kunt uitblinken in één of een aantal dingen waar jij al goed in bent. Voorop staat jouw echte ik, jouw wens om jezelf te kunnen zijn maar ook om te leren van de mensen die je tegenkomt op jouw pad en op onze werkvloer. Dat geldt voor iedereen.

Als Phood Farm hebben we veel verschillende mogelijkheden in welke werkzaamheden je kunt doen; dit kan zijn van het zaaien van en onderhouden van de plantjes, het leren ‘brouwen’ van de gezonde drank Kombucha, het ondersteunen in technische- en bouw werkzaamheden, tot zelfs administratieve taken of helpen in de keuken van het aangrenzende restaurant en partner Phood Kitchen. Iedereen komt in ieder geval bij elkaar tijdens het gezamenlijke lunchmoment, waar elke dag een heerlijke gezonde lunch verzorgd wordt door het keuken team.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]