[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” flex_column_spacing=”0px” type=”flex”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” align_self=”flex-start” first=”true” last=”true” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text][fusion_dropcap color=”” boxed=”yes” boxed_radius=”50%” class=”” id=””]W[/fusion_dropcap]

e zijn live! Na een tijd van bouwen, systemen in orde maken, de eerste plantjes planten en zien opgroeien, uitdagingen aangaan en tegenslagen overkomen zijn we volledig up en running! Niet alleen met de website maar met Phood Farm in zijn geheel. De deelnemers hebben hun flow en plek gevonden in de werkzaamheden en hebben met veel flexibiliteit tot dusver, nu een meer vaste manier van werken. Voor velen werkt dit erg fijn hebben we gemerkt. Het was een mooie uitdaging om in een opbouwende stichting de weg te vinden. Maar we zijn er!

De groenten, kruiden, paddenstoelen en scoby’s zijn blij, deelnemers en vrijwilligers zijn blij, en dan zijn ook wij blij. Met de start van de lente is Phood Farm een feit en daar zijn we ontzettend blij mee en trots op! We gaan ons komende jaren met volle focus inzetten op een groei plek voor mens en natuur, een plek waar voedsel innovatie hand in hand gaat met duurzaamheid en gezondheid. Wat hebben wij er zin in!

De website waar je je nu op bevindt is vanaf nu ook online en kun je gebruiken voor het vinden van allerlei info over Phood Farm; van het innovatieve aquaponics systeem tot hoe we met zorg omgaan, maar natuurlijk ook onze webshop waar je de producten van Phood Farm kunt bestellen. We komen de producten gratis bij je afleveren binnen het levergebied in Eindhoven, wanneer je een bestelling doet boven de 15 euro. Bestel je voor 12 uur ’s middags dan heb je de producten diezelfde dag nog in huis, soms zelf binnen een paar uurtjes.

Heb je vragen of wil je meer weten, neem gerust contact met ons op, we staan klaar om je te helpen!

We hopen je binnenkort bij ons te zien!

Team Phood Farm

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]