Mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Phood Farm

Wil je meer lezen over de opties om te komen werken, leren of helpen bij Stichting Phood Farm dan ben je hier op de juiste plek. Lees hieronder meer!

Welke groepen zijn actief bij Phood Farm?

We hebben een grote focus op het bevorderen van groei voor onze planten en zeker ook onze deelnemers. Maar er zijn meer mogelijkheden om te participeren bij ons, en mee te groeien in een gezonde, duurzame en zorgzame omgeving. Daar hoef je geen plant, vis of deelnemer voor te zijn. Wie lopen er zoal rond bij ons?

Phood Farm bestaat uit een bestuur van 4 personen over wie je meer informatie vindt op de ‘over ons’ pagina. Zij houden zich bezig met de macro organisatie, bedrijfsvoering en promotie van Phood Farm. Daarnaast hebben we een operationeel manager en begeleider die full time aanwezig is voor deelnemers en de operationele werkzaamheden. Daarbij krijgen we hulp van personeel, vrijwilligers, deelnemers en ook stagiares.

Samen met elkaar

Ook werken we samen met ZZP’ers waar dat wenselijk en nodig is. Jos Hakkenes is daar een goed voorbeeld van, die zeer specialistische kennis heeft van Aquaponics en duurzame systemen.

Al deze mensen zijn samen 1 team en niemand is meer of minder, inclusief het bestuur. Uiteraard is het belangrijk dat er leiding is en dat we met z’n allen dezelfde kant uitvaren, maar de kernwaarden van ontvankelijkheid, acceptatie, openheid, eerlijkheid en luisteren naar elkaar zijn er voor iedereen.

Bij Phood Farm mag je er zijn en is jouw input en mening belangrijk. Zo leren we van elkaar en gaan we samen een positieve en creatieve kant op om nog meer duurzaamheid, gezondheid en welzijn te creëren in deze wereld.

Bijdragen aan het doel

Wil je hier onderdeel van zijn dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. We staan namelijk altijd open voor, en zijn soms zelfs op zoek naar:

  • Werknemers

  • Deelnemers (met zorgvraag)

  • Vrijwilligers

  • Stagiaires

  • Zelfstandigen (zonder personeel)

  • Partners

  • Donateurs & Investeerders

Neem dus gewoon even contact met ons op als je het gevoel hebt dat Phood Farm een plek kan zijn waar jij je thuis voelt, iets kan leren of iets kan bijdragen. Wie weet zitten we net op je te wachten!

Neem contact op

20% korting op je eerste bestelling…

… en het laatste nieuws, krijg je via onze nieuwsbrief. Meld je nu aan!

Don't miss out!
Invalid email address

Phood Farm Sla close up 2

Producten van Phood farm

Gezond, ecologisch, vers en lokaal geproduceerd. We streven naar 100% duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid in alles wat we doen!

Onze passie is het hyperlokaal en efficient produceren van onbewerkte groenten, kruiden, kiemen, paddestoelen en ecologische producten, die zo lang mogelijk vers blijven en hun voedingswaarde optimaal behouden.

Naast het groeien van gezond eten, geloven we in het groeien van mensen. ‘Soul gardening’ noemen we dat. We bieden een positieve werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo dragen we 360 graden bij aan een positieve wereld.

Bekijk alle producten

Openingstijden

Phood Farm Shop in Eindhoven:

Maandag – Vrijdag
7:30 – 17:00

Online Phood Farm shop:
24/7