Mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Phood Farm

Wil je meer lezen over de opties om te komen werken, leren of helpen bij Stichting Phood Farm dan ben je hier op de juiste plek. Lees hieronder meer!

Stage vacatures

Stagiair voedselbos/ permacultuur
Opzetten permacultuur moestuinen en voedselbos, onderhoud en aansturen van uiteenlopende deelnemers hierin (community farmers, jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt, vrijwilligers).

Stagiair sociale impact
Vergroten sociale impact van Phood Farm dmv verbeteren werkprocessen, sociale kaart Eindhoven en omgeving maken en bereiken, organiseren events voor externe relaties.

Stagiair online marketing/ social media
Opzetten en onderhouden social media van Phood Farm, in kaart brengen doelgroepen en maken plan van aanpak om hen consistent te bereiken.

Stagiair klantrelaties

Begeven onder onze klanten ‘ community farmers’ en ‘community shoppers’ om wensen en behoeftes van deze groeiende klantengroepen te monitoren. Opzetten en onderhouden communicatie systemen om hen zo goed mogelijk te bereiken.

Naast bovenstaande onderwerpen en opleidingen moedigen we iedere student aan om ook contact op te nemen als je zelf een leuk en passend idee hebt voor een stage bij ons. We gaan dan graag samen met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Wij zijn erkend leerbedrijf en hebben eerder stagiaires ontvangen van verscheidene opleidingen van Yuverta, HAS en Fontys, maar staan altijd open voor nieuwe inspirerende samenwerkingen. Voor meer informatie neem contact op met Liza ([email protected]).

Welke groepen zijn actief bij Phood Farm?

We hebben een grote focus op het bevorderen van groei voor onze planten en zeker ook onze deelnemers. Maar er zijn meer mogelijkheden om te participeren bij ons, en mee te groeien in een gezonde, duurzame en zorgzame omgeving. Daar hoef je geen plant, vis of deelnemer voor te zijn. Wie lopen er zoal rond bij ons?

Phood Farm bestaat uit een bestuur van 4 personen over wie je meer informatie vindt op de ‘over ons’ pagina. Zij houden zich bezig met de macro organisatie, bedrijfsvoering en promotie van Phood Farm. Daarnaast hebben we een operationeel manager en begeleider die full time aanwezig is voor deelnemers en de operationele werkzaamheden. Daarbij krijgen we hulp van personeel, vrijwilligers, deelnemers en ook stagiares.

Samen met elkaar

Ook werken we samen met ZZP’ers waar dat wenselijk en nodig is. Jos Hakkenes is daar een goed voorbeeld van, die zeer specialistische kennis heeft van Aquaponics en duurzame systemen.

Al deze mensen zijn samen 1 team en niemand is meer of minder, inclusief het bestuur. Uiteraard is het belangrijk dat er leiding is en dat we met z’n allen dezelfde kant uitvaren, maar de kernwaarden van ontvankelijkheid, acceptatie, openheid, eerlijkheid en luisteren naar elkaar zijn er voor iedereen.

Bij Phood Farm mag je er zijn en is jouw input en mening belangrijk. Zo leren we van elkaar en gaan we samen een positieve en creatieve kant op om nog meer duurzaamheid, gezondheid en welzijn te creëren in deze wereld.

Bijdragen aan het doel

Wil je hier onderdeel van zijn dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. We staan namelijk altijd open voor, en zijn soms zelfs op zoek naar:

  • Werknemers

  • Deelnemers (met zorgvraag)

  • Vrijwilligers

  • Stagiaires

  • Zelfstandigen (zonder personeel)

  • Partners

  • Donateurs & Investeerders

Neem dus gewoon even contact met ons op als je het gevoel hebt dat Phood Farm een plek kan zijn waar jij je thuis voelt, iets kan leren of iets kan bijdragen. Wie weet zitten we net op je te wachten!

Keep (com)posted!

Blijf op de hoogte van het laatste farm-nieuws.

Don't miss out!
Invalid email address

Producten van Phood farm

Gezond, ecologisch, vers en hyperlokaal geproduceerd. We streven naar 100% duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid in alles wat we doen!

Onze passie is het hyperlokaal en efficient produceren van onbewerkte groenten, kruiden, kiemen, paddestoelen en ecologische producten, die zo lang mogelijk vers blijven en hun voedingswaarde optimaal behouden. Dit doen we op onze aquaponic farm (indoor) en op onze community farm (outdoor).

Naast het groeien van gezond eten, geloven we in het groeien van mensen. ‘Soul gardening’ noemen we dat. We bieden een positieve werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo dragen we 360 graden bij aan een positieve wereld.

 

Je kunt zelf member worden van onze outdoor Community farm. Hier krijg je wekelijks toegang tot onze tuin en leer je samen hands-on over depermacultuur principes die we toepassen. Daarnaast kun je genieten voor maar €10 per week van je eigen gegroeide groenten in de Phood Farm Box.

Openingstijden

Phood Farm Shop in Eindhoven:

Maandag – Vrijdag
7:30 – 17:00

Online Phood Farm shop:
24/7