Wie zijn onze partners?

Een goede connectie met onze partners is voor ons als sociale en duurzame stichting van groot belang. Zonder deze mooie connecties, de hulp die we krijgen en de diensten die we afnemen was de uitdaging een stuk groter. Wie zijn die verborgen helden?

phood farm radish

Futuris Zorg & Werk. 

BPD Bouwfonds en Gebiedsontwikkeling.

Eindhoven Doet & Alle vrijwilligers.

Unitio.

Instituut GAK.

HAS Hogeschool.

Brainport Eindhoven.

Phillips & Signify.

Foundation We Are.

Producten van Phood farm

Gezond, ecologisch, vers en hyperlokaal geproduceerd. We streven naar 100% duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid in alles wat we doen!

Onze passie is het hyperlokaal en efficient produceren van onbewerkte groenten, kruiden, kiemen, paddestoelen en ecologische producten, die zo lang mogelijk vers blijven en hun voedingswaarde optimaal behouden. Dit doen we op onze aquaponic farm (indoor) en op onze community farm (outdoor).

Naast het groeien van gezond eten, geloven we in het groeien van mensen. ‘Soul gardening’ noemen we dat. We bieden een positieve werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo dragen we 360 graden bij aan een positieve wereld.

 

Je kunt zelf member worden van onze outdoor Community farm. Hier krijg je wekelijks toegang tot onze tuin en leer je samen hands-on over depermacultuur principes die we toepassen. Daarnaast kun je genieten voor maar €10 per week van je eigen gegroeide groenten in de Phood Farm Box.

Keep (com)posted!

Blijf op de hoogte van het laatste farm-nieuws.

Don't miss out!
Invalid email address

Openingstijden

Phood Farm Shop in Eindhoven:

Maandag – Zaterdag
9:00 – 15:30

Online Phood Farm shop:
24/7