Dagverse, duurzame & gezonde ecologische groente snel thuisbezorgt

Hyper-lokaal, want we groeien en bezorgen alles binnen een straal van 15km rondom onze city farm. Voor 12 uur ‘s middags besteld, betekent dat je diezelfde dag nog je groente in huis hebt! We bezorgen gratis met onze electrische bìro; gezonder en duurzamer kan het bijna niet. Hieronder vind je een aantal uitgelichte producten die veel in de smaak vallen.

Phood Farm Sla close up 2

Producten van Phood farm

Gezond, ecologisch, vers en lokaal geproduceerd. We streven naar 100% duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid in alles wat we doen!

Onze passie is het hyperlokaal en efficient produceren van onbewerkte groenten, kruiden, kiemen, paddestoelen en ecologische producten, die zo lang mogelijk vers blijven en hun voedingswaarde optimaal behouden.

Naast het groeien van gezond eten, geloven we in het groeien van mensen. ‘Soul gardening’ noemen we dat. We bieden een positieve werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo dragen we 360 graden bij aan een positieve wereld.

Bekijk alle producten

Welkom deal & de spotlight!

Om je welkom te heten geven we je 20% korting op je eerste bestelling in onze shop. Omdat we dat leuk vinden en iedereen een mooie deal gunnen! Bekijk ook de spotlight.

20% korting op je eerste bestelling.

Je ontvangt de kortingscode in je email box na aanmelding voor de nieuwsbrief. Klik om je aan te melden.

Microgroente.
Tjokvol nutrienten

Een handjevol van deze groene helden staat gelijk aan kilo’s van de volwassen soort. Hoe dat kan? Lees het op de productpagina’s.

20% korting op je eerste bestelling…

… en het laatste nieuws, krijg je via onze nieuwsbrief. Meld je nu aan!

Don't miss out!
Invalid email address

Er is meer

Bekijk de info voor bedrijven of boek een rondleiding door Phood Farm, eventueel met lunch.

Phood Farm Rondleiding.

Info voor bedrijven.

Openingstijden

Phood Farm Shop in Eindhoven:

Maandag – Vrijdag
7:30 – 17:00

Online Phood Farm shop:
24/7